Hodnocení

8,8
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
9,0
Pohodlí
8,5
Poloha hotelu
9,1
Zařízení
8,3
Personál
9,3
Poměr ceny a kvality
8,5

Hodnocení

    Kamil
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    6. února 2018

    Byl jsem zde podruhé a přijel bych znovu

    Martin
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    3. listopadu 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Marek
    cz

    Průměrné hodnocení

    6,7
    10. října 2017
    Postel pro dvě osoby rozměr snad 130 pro dvě osoby nevyhovující vůbec jsme se nevyspali. Teplá vody tekla jen snad 33C. Myslím že šetří na nesprávném místě , protože když člověk příjde vymrzlý vůbec se ve sprše neohřeje.
    Okolí chaty překrásné.
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    10. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Michal
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    3. října 2017

    Cista, vybavena chata s utulnymi pokoji a prijemnou pani domaci.

    Pres zdi toho jde docela dost slyset, jesteze bylo osazenstvo chaty klidne a tiche :)
    Pokoj s koupelnou pekne zarizene. Kuchyn dostacujici, stejne tak i spolecne prostory. Pani domaci je pratelska a vyborne poradi kam se vydat na tury. Parkovani zadarmo, i kdyz prostor pro auta je omezeny a blokovani zaparkovanych aut navzajem je mozne. Stanice zubacky smerem na Strbske pleso je do 10min.
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    2. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Martin
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    3. září 2017
    Naprosto skvělé místo, ubytování i paní majitelka, která je velice milá a je nápomocna při plánování výstupů. Určitě se vrátíme ;-)
    Alena
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    21. srpna 2017
    Pánev v kuchyňi byla už dosti poškrábaná a nůž dosti tupý.
    Výborná komunikace s paní domácí, velmi vstřícná, energická, ochotná, milá, znalá žena na pravém místě. Dobře vybavená kuchyň, až na menší detaily (nůž a pánev).Pěkná lokalita nedaleko zubačky.
    Filip
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    21. srpna 2017
    Postele byly trochu rozvrzané, nicméně pohodlné. Zdi jsou slabší, občas bylo slyšet více než je běžné
    Skvělé prostředí, ohniště, venkovní posezení, možnost koupě listku na zubacku, ochotná paní domácí
    Radim
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    21. srpna 2017

    9/10

    Spinave nadobi v kuchynce, ani jeden ostry nuz. Jinak vse ok.
    Majitelka ubytovani byla velice ochotna, a se vsim nam poradila, lokalita take super. Pokoje jsou male, ale naprosto dostacujici a utulne. Idealni spojeni na Strbske pleso, za 15 minut je clovek zubackou nahore.
    Jiří Blecha
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    17. srpna 2017
    Pěkné chaty v perfektní lokalitě cca 5-10 minut chůze od zastávky zubačky. Velmi oceňuji klidné prostředí, které např. u Štrbského plesa nenajdete. Velmi ochotný a milý personál.
    Kateřina
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    7. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Robert
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    6. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Misa
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    31. července 2017
    Kuchyň nebyla moc čistá, pokoje ano
    Krasna zahrada a 10 minut chůze od zubacky
    Zuzana
    tr

    Průměrné hodnocení

    8,3
    29. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Bohumila
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,5
    23. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Klára
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    23. července 2017

    Oáza na úpatí Tater

    Místní srdeční, vstřícní, nápomocní, praktičtí, inspirativní. Byli jsme nadšeni šetrným a ohleduplným přístupem k přírodě - láska k ní (lidi nevyjímaje) byla patrna v každém ohledu. Interiér chaty útulný, nic nechybělo (ani krb!), vše potřebné k dispozici včetně rad nad zlato, které však nebyly nijak vnucovány. Nádherné okolí, chata obklopena stromy, zubačka vzdálena pět minut chůze. Děkujeme a doufáme, že za rok na shledanou!
    Asier Joanes
    es

    Průměrné hodnocení

    10
    14. května 2018

    Excellent

    Nothing at all.
    The courtesy of the host and his help. The feeling I was at my own home. The surroundings.
    Maros
    sk

    Průměrné hodnocení

    9,6
    17. října 2017
    Walls a little thin.
    Very pleasant experience, helpful and smiling owner, kitchen in the house. Towels provided and sauna available (takes 2hrs to heat up, so plan in advance).
    Marek
    sk

    Průměrné hodnocení

    10
    16. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Načítaní hodnocení