Tato webová stránka používá cookies k vylepšení Vaší uživatelské zkušenosti. Pokračováním na tuto stránku souhlasíte s použitím cookies na svém zařízení a s našimi podmínkami týkajícími se cookies.
Rezervovat teď

Hodnocení

8,8 Průměrné hodnocení
Rozpis hodnocení
Čistota
9,0
Pohodlí
8,5
Poloha hotelu
9,1
Zařízení
8,3
Personál
9,3
Poměr ceny a kvality
8,5
Hodnocení
    Kamil
    cz
    9,2
    6. února 2018
    Byl jsem zde podruhé a přijel bych znovu
    Martin
    cz
    9,6
    3. listopadu 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Marek
    cz
    6,7
    10. října 2017
    Postel pro dvě osoby rozměr snad 130 pro dvě osoby nevyhovující vůbec jsme se nevyspali. Teplá vody tekla jen snad 33C. Myslím že šetří na nesprávném místě , protože když člověk příjde vymrzlý vůbec se ve sprše neohřeje.
    Okolí chaty překrásné.
    cz
    10
    10. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Michal
    cz
    9,6
    3. října 2017
    Cista, vybavena chata s utulnymi pokoji a prijemnou pani domaci.
    Pres zdi toho jde docela dost slyset, jesteze bylo osazenstvo chaty klidne a tiche :)
    Pokoj s koupelnou pekne zarizene. Kuchyn dostacujici, stejne tak i spolecne prostory. Pani domaci je pratelska a vyborne poradi kam se vydat na tury. Parkovani zadarmo, i kdyz prostor pro auta je omezeny a blokovani zaparkovanych aut navzajem je mozne. Stanice zubacky smerem na Strbske pleso je do 10min.
    cz
    9,6
    2. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Martin
    cz
    10
    3. září 2017
    Naprosto skvělé místo, ubytování i paní majitelka, která je velice milá a je nápomocna při plánování výstupů. Určitě se vrátíme ;-)
    Alena
    cz
    9,2
    21. srpna 2017
    Pánev v kuchyňi byla už dosti poškrábaná a nůž dosti tupý.
    Výborná komunikace s paní domácí, velmi vstřícná, energická, ochotná, milá, znalá žena na pravém místě. Dobře vybavená kuchyň, až na menší detaily (nůž a pánev).Pěkná lokalita nedaleko zubačky.
    Filip
    cz
    9,6
    21. srpna 2017
    Postele byly trochu rozvrzané, nicméně pohodlné. Zdi jsou slabší, občas bylo slyšet více než je běžné
    Skvělé prostředí, ohniště, venkovní posezení, možnost koupě listku na zubacku, ochotná paní domácí
    Radim
    cz
    9,6
    21. srpna 2017
    9/10
    Spinave nadobi v kuchynce, ani jeden ostry nuz. Jinak vse ok.
    Majitelka ubytovani byla velice ochotna, a se vsim nam poradila, lokalita take super. Pokoje jsou male, ale naprosto dostacujici a utulne. Idealni spojeni na Strbske pleso, za 15 minut je clovek zubackou nahore.
    Jiří Blecha
    cz
    9,2
    17. srpna 2017
    Pěkné chaty v perfektní lokalitě cca 5-10 minut chůze od zastávky zubačky. Velmi oceňuji klidné prostředí, které např. u Štrbského plesa nenajdete. Velmi ochotný a milý personál.
    Kateřina
    cz
    9,6
    7. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Robert
    cz
    9,6
    6. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Misa
    cz
    7,9
    31. července 2017
    Kuchyň nebyla moc čistá, pokoje ano
    Krasna zahrada a 10 minut chůze od zubacky
    Zuzana
    tr
    8,3
    29. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Bohumila
    cz
    7,5
    23. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Klára
    cz
    10
    23. července 2017
    Oáza na úpatí Tater
    Místní srdeční, vstřícní, nápomocní, praktičtí, inspirativní. Byli jsme nadšeni šetrným a ohleduplným přístupem k přírodě - láska k ní (lidi nevyjímaje) byla patrna v každém ohledu. Interiér chaty útulný, nic nechybělo (ani krb!), vše potřebné k dispozici včetně rad nad zlato, které však nebyly nijak vnucovány. Nádherné okolí, chata obklopena stromy, zubačka vzdálena pět minut chůze. Děkujeme a doufáme, že za rok na shledanou!
    cz
    10
    21. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Cima
    cz
    8,8
    10. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jaroslav
    cz
    7,5
    10. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Načítaní hodnocení
Zavřít