Opinie

8,8
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,1
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
9,1
Udogodnienia
8,3
Personel
9,3
Stosunek jakości do ceny
8,6

Opinie

    Przemysław
    pl

    Ocena

    5,4
    12 lipca 2018

    Mimo sporych minusów, okolica przepiękna. Miejscówka raczej dla rodzin z dziećmi.

    - akustyka w pokojach (hałasy mocno słyszalne w pokoju, zwłaszcza gdy dzieci gości były aktywne) - słaby dostęp do kuchni (w godzinach szczytowych grupy rodzinne zajmowały kuchnię) - bałagan w kuchni (goście wyjeżdzający rodzinnie zajmowali kuchnię i sprzątali z dużym opóźnieniem, co osobom przebywającym samotnie/ w parach utrudniało przygotowanie posików) - bardzo słaby sklep spożywczy w Tatranski Lieskoviec, praktycznie zero warzyw
    -lokalizacja (bliskość kolejki do Strybskie Pleso)
    Alexandra
    pl

    Ocena

    10
    4 czerwca 2018

    Udany wyjazd

    Dobra lokalizacja, wszędzie można dojechać samochodem. Z okna mieliśmy widok na Tatry, wygodne łóżka, w każdym pokoju łazienka, czysto i przytulnie. Dobrze wyposażona kuchnia, tarasik na którym można zjeść posiłek na świeżym powietrzu, możliwość rozpalenia ogniska, grila. Bardzo miła i pomocna Pani Beatris, świetnie dogadaliśmy się w języku polsko-słowackim. Gorąco polecam.
    pl

    Ocena

    9,2
    20 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    10
    4 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Rafał
    pl

    Ocena

    9,2
    2 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    5,8
    23 sierpnia 2017
    Brak tv. Internet był ale bardzo kiepskiej jakosci.Co chwilę rwał połączenie był problem nawet ze słuchaniem radia.
    Bliskość do kolejki
    Łukasz
    pl

    Ocena

    8,3
    21 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    junsu lee
    kr

    Ocena

    10
    30 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Rafał
    pl

    Ocena

    9,2
    2 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    8,3
    22 września 2016

    OK. Very nice place.

    JAROSLAW
    gb

    Ocena

    9,2
    1 września 2018
    Big room, very comfortable and everything clean.10min to Tatransky Lieskovec train station so if you buy 7day ticket for 15Eu you don't need a car and can get to all most important hiking trails between Strbske Pleso and Tatranska Lomnica.
    Kamila
    pl

    Ocena

    7,5
    25 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Vladimír
    sk

    Ocena

    7,1
    24 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Asier Joanes
    es

    Ocena

    10
    14 maja 2018

    Excellent

    Nothing at all.
    The courtesy of the host and his help. The feeling I was at my own home. The surroundings.
    Maros
    sk

    Ocena

    9,6
    17 października 2017
    Walls a little thin.
    Very pleasant experience, helpful and smiling owner, kitchen in the house. Towels provided and sauna available (takes 2hrs to heat up, so plan in advance).
    Marek
    sk

    Ocena

    10
    16 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Szabolcs
    pl

    Ocena

    9,2
    17 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Gábor
    hu

    Ocena

    10
    5 lipca 2017
    An ideally located fully equipped house in the forest. The owner is very nice and is ready to answer all the questions and help you if needed. The house is conveniently located and is from a very short walk to the cog-wheel train. We really enjoyed our 4 day stay and would be happy to return any time. The Tatras are amazing and this little house is greatly located for all types of day-trips to enjoy and discover the region.
    Matej
    sk

    Ocena

    10
    21 kwietnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Valentina
    sk

    Ocena

    7,1
    3 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii